Keresés a bubb.hu oldalakon:
Strandok-Fürdők

Strandok-Fürdők

BudafokBudafok
BudapestBudapesti fürdők
strand, fürdő, gyógyfürdő wellness, spa
CsepelBudapesti fürdők
strand, fürdő, gyógyfürdő wellness, spa
DagályBudapesti fürdők
strand, fürdő, gyógyfürdő wellness, spa
DandárKis, különleges fürdő Budapest dzsungelében. 5 medencével, szaunavilággal és wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Dandár
Gellért1918 óta Budapest szecessziós gyógyfürdője. Gyógyszolgáltatások, lávaköves masszázs, spa pedikűr, vörösboros fürdő. Kikapcsolódás, wellness programok!
Gellért
KirályBudapest belvárosában kitűnő program a kis török fürdő meglátogatása. Gyógy- és wellness szolgáltatások, gőzkamra, száraz hőlégkamra.
Király
LukácsBudapesti fürdő termálmedencékkel, úszó- és élménymedencével, wellness részleggel, szauna programokkal, egyedülálló a hammam masszázs!
Lukács
PallatinuszAz 1919 óta üzemelő Palatinus strand 11 medencével, köztük az 1937-ben épült, ikonikus hullámmedencével, óriáscsúszdákkal várja a látogatókat a Margitszigeten.
Pallatinusz
PesterzsébetBudapesti fürdők
strand, fürdő, gyógyfürdő wellness, spa
RomaiA Budapest egyik műemléki védettség álló fürdőjét már a rómaiak is használták. Élménymedence, óriáscsúszdák, gyermek- és úszómedence.
Romai
SzéchenyiHotelek, gyógyfürd?k: A Széchenyi Gyógyfürd? és Uszoda Európa egyik legnagyobb fürd?komplexuma. A gyógyvíz krónikus izületi, gerinc betegség esetén is terápiás hatású. A fürd? igen kedvelt a sokféle medence miatt is.
Széchenyi, Gyógyfürd?, uszoda, Budapest, hotel, gyógyvíz, medence, fürd?, izületi, króni
A Medenceépítés linkgyűjtő szerkesztője: Julianna

Medenceépítés

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat